اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

بازدید سرزده فرماندار و شهردار مشهد از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی | ۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های شهرما + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۱۹۸۸
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۳
  • ۴
بازدید سرزده فرماندار و شهردار مشهد از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی | ۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های شهرما + فیلم
گشت مشترک ستاد تنظیم بازار شهرستان مشهد با حضور فرماندار مشهد، شهردار مشهد مقدس و رئیس اتاق اصناف شهرستان از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی شب عید و ماه مبارک رمضان در سطح شهر بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گشت مشترک ستاد تنظیم بازار شهرستان مشهد، عصر امروز (جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳) میزبان حضور سیدحسن حسینی فرماندار مشهد، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد، هادی مخملی رئیس اتاق اصناف شهرستان و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و بازرسان اتحادیه‌ها بود تا به صورت سرزده از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی و اقلام موردنیاز مردم در ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز بازدید کنند.

فروشگاه‌های شهرداری، معامله دو سر بُرد

نخستین ایستگاه بازدید گشت مشترک ستاد تنظیم بازار شهرستان، غرفه‌های عرضه میوه شب عید در میدان امام خمینی (ره) بود. غرفه‌ای در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی که بیش از ۱۲ قلم میوه پرطرفدار شب عید و خرید فصل مردم را با قیمت مصوب و حتی ارزان‌تر از آن عرضه می‌کند.

جعفر رمضانی مسئول این غرفه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز تصریح کرد: تلاش ما این است که بار موردنیاز مردم در خرید‌های شب عید طبق جدول قیمت مصوب اصناف، جهاد کشاورزی و تعزیرات استان به دست مصرف‌کننده برسد. در واقع، محصولی که توسط ما از میدان بار مشهد به صورت عمده و به قیمت خرید عمده تهیه می‌شود، در فضایی که شهرداری با اجاره بسیارمناسب در اختیار ما قرار داده آماده می‌شود تا به حاشیه سود حداکثر ۳ درصد به دست مردم برسد. معامله‌ای که دو سر بُرد است و هم فروشندگان در این بازار سخت و پرتنش به سود مطمئن می‌رسند و هم مردم می‌توانند میوه شب عید خود را به قیمت پایین‌تر از بازار و با همان کیفیت تهیه کنند.

بازدید سرزده فرماندار و شهردار مشهد از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی | ۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های شهرما

براساس مشاهدات میدانی ما از محصولاتی که در این غرفه عرضه شده است، هر کیلو گوجه فرنگی به قیمت ۲۰ هزار تومان، خیار ۳۶ هزار تومان، سیب زرد لبنانی ۴۹ هزار تومان، پرتقال تامسون ۳۹ هزار تومان و موز درجه یک ۱۳۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده و در بخش صیفی‌جات نیز سیب زمینی به قیمت هر کیلو ۳۹ هزار تومان و پیاز زرد ۱۸ هزار تومان در اختیار خریداران قرار می‌گیرد. علاوه بر این، خرما هم به‌عنوان کالای ویژه مناسبتی که در ماه مبارک رمضان در سبد قطعی خرید مردم قرار دارد، به قیمت هر کیلو ۱۴۸ هزار تومان به فروش می‌رسد تا در مجموع، این اقلام با ۱۰ تا ۳۰ درصد تخفیف عرضه شود.

عرضه ۸۹ قلم کالای اساسی در غرفه چاپخانه شهرآرا

اعضای گشت مشترک ستاد تنظیم بازار استان به همراه فرماندار و شهردار مشهد در دومین ایستگاه خود به جایگاه عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در حاشیه چهارراه مهدی و کوشش رسیدند؛ جایی که پارکینگ انبار چاپخانه شهرآرا به شکل گسترده از ۱۹ غرفه فروش بهاره اقلام خوراکی میزبانی می‌کند.

محسن صدقی مسئول این غرفه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز بیان کرد: ما اینجا ۸۹ قلم از کالا‌های موردنیاز مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز را به شکل مستقیم و با قیمت مصوب به مشتریان عرضه می‌کنیم. از انواع شیرینی، شکلات و آجیل عید گرفته تا مواد پروتئینی همچون ماهی شب عید، گوشت، مرغ، تخم مرغ و حتی اقلام سوپرمارکتی همچون برنج، رب، روغن، ماکارونی و ادویه‌جات.

به گفته این غرفه‌دار فروشگاه‌های عرضه مستقیم اقلام اساسی، استقبال مردم از روز ۲۰ اسفندماه که این غرفه‌ها در سطح شهر برپا شده است، بسیار گرم و پرشور بوده تا جایی که فقط در یک قلم برنج ایرانی و خارجی، روزانه ۵۰۰ کیلوگرم از انواع مختلف آن به فروش رفته است.

بازدید سرزده فرماندار و شهردار مشهد از ۱۰ مرکز عرضه مستقیم کالا‌های اساسی | ۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های شهرما

وی افزود: مزیت ذاتی غرفه ما در موقعیت قرارگیری آن است. این فضا که در اصل متعلق به مؤسسه فرهنگی شهرآراست، در محل تقاطع بولوار مهدی و خیابان کوشش قرار دارد و از همین رو، روزانه شاهد حضور صد‌ها نفر از مردم مشهد است که از خرید‌های خرد میوه و اقلام سوپرمارکتی تا خرید عمده برنج و خواربار به آن مراجعه می‌کنند.

۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف روی همه اقلام

یکی از نقاط قوت این طرح نوروزی، اجرای طرح عرضه اقلام اساسی و فروش ویژه رمضان و نوروز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای «شهرما» است. گشت ویژه ستاد تنظیم بازار شهرستان مشهد در ادامه این برنامه از شش نقطه دیگر بازدید کرد؛ سوله تعاونی امکان در تقاطع جام عسل، جایگاه عرضه مستقیم مواد پروتئینی و گوشت آبزیان در تقاطع شیرودی و چمن، ایستگاه عرضه مستقیم میوه در چهارراه مخابرات، مرکز عرضه عمده بولوار وحدت و البته فروشگاه میوه در میدان فردوسی. اما مهم‌ترین نقاط حضور این تیم نظارتی ویژه، سه شعبه از فروشگاه شهرما در انتهای خیابان جهان آرا، در حاشیه بولوار پیروزی و همچنین خیابان فلسطین بود.

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس، در حاشیه این بازدید و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز بیان کرد: علاوه بر خدمات عمومی در همه حوزه‌ها و ابعاد اجرایی، یکی از راهبرد‌هایی که به‌خصوص از سال گذشته موردتوجه شورای شهر و شهرداری مشهد قرار داشته است، صیانت از معیشت مردم است که نمود عینی و عملی آن را امروزه در فروشگاه‌های شهرما مشاهده می‌کنید. سال گذشته، ما شاهد تعطیلی گسترده فروشگاه‌های شهرما و حتی فروش محصولات با قیمت گران به مشتریان بودیم و به همین دلیل، تلاش شد تا در قالب یک برنامه زمان‌بندی مشخص، این فروشگاه‌ها جان تازه بگیرند و ضمن احیا، به محلی برای عرضه فراوان و ارزان کالا‌های اساسی تبدیل شوند.

به گفته وی، در شرایط فعلی، هم انبار‌ها پر است، هم قفسه فروشگاه‌ها به طور کامل در اختیار مردم قرار دارد و هم تخفیفات ویژه‌ای از ۱۰ تا ۴۰ و حتی ۵۰ درصد بر اقلام اساسی اعمال شده که در تمام مراکز سطح شهر اجرا می‌شود.

قلندرشریف تأکید کرد: در سایه همکاری با فرمانداری مشهد، فروشگاه‌های شهرما به پایگاهی برای عرضه متمرکز اقلام اساسی تبدیل شده تا کمکی به معیشت مردم باشد. علاوه بر این، ۷ فروشگاه موقت در حریم حرم مطهر رضوی هم برپا شده تا به همراه ۶ نانوایی سیار و البته غرفه‌های ویژه عرضه میوه شب عید، کالا‌های موردنیاز مردم را به قیمت عرضه عمده و میدان‌بار ارائه کنند.

کالا‌های اساسی، فراوان و باتخفیف در اختیار مردم

سیدحسن حسینی فرماندار مشهد نیز در حاشیه این بازدید با تأکید بر وجود ثبات در بازار شب عید گفت: در آستانه نوروز، فضا ایجاب می‌کند که تمهیدات خاصی اندیشیده شود تا هم بازار به تعادل برسد و هم در ذهن مردم این آرامش ایجاد شود که در هیچ چیز کمبود وجود ندارد. البته واقعاً هم همین‌گونه است و همه اقلام ضروری و کالا‌های اساسی، خوشبختانه به وفور در بازار وجود دارد و هر لحظه که احساس کمبود شود، قطعاً به فراوانی در بازار تزریق خواهد شد. من تأکید می‌کنم که هیچ مشکلی در تأمین ارزاق و اقلام اساسی وجود ندارد و همه واحد‌های صنفی به خصوص اتاق اصناف شهرستان پای کار هستند. در سطح شهر نیز با کمک شهرداری مشهد، یازده جایگاه پیش‌بینی شده که میوه شب عید با قیمت مناسب عرضه شود و سایر اقلام کشاورزی همچون انواع صیفی‌جات نیز به دست مردم برسد.

در همه فروشگاه‌های سطح شهر و به‌خصوص فروشگاه‌های شهرما، هم کالا به وفور یافت می‌شود و هم اقلام با تخفیفات ویژه به مردم عرضه می‌شود. در جریان این بازدید، نظرسنجی میدانی از مردم انجام شد و حکایت از یک رضایت قابل‌قبول داشت، اما تلاش ما این است که بازهم تخفیف محسوس‌تری بر اقلام ویژه شب عید اعمال شود تا در قالب این هم‌افزایی ویژه، رضایت مضاعف شهروندان و زائران آقا علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) بیش از پیش رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
0
2
یعنی چی که غرفه های تنظیم بازار را بازدید کردند به شعور مردم توهین میکنید این بی لیاقتی دولت و دستگاههای اجرایی هست که در کشور و در هر نقطه قیمتها فرق میکند فقط یاد گرفتید با مردم بازی کنید و بی لیاقتی و ناکارآمدی خود را به این عنوانها پوشش دهید
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
1
0
احسنت
موسی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
0
0
فروشگاه مهر در قاسم آباد حجاب49برای کالای معیشتی مبلغ 500000ریال جدا گانه دریافت می‌کنه تا خریدکنی
مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
0
جناب آقای شهردار مشهد و رئیس شورا و اعضای شورای شهر مشهد چند دفعه بگوییم به فکر افزایش تعداد سرویس های بهداشتی و ایجاد دسترسی استاندارد و راحت سرویس های بهداشتی برای معلولان و توانیابان باشید و همچنین از نظر تمیزی و نظافت ورسیدگی نیاز به رسیدگی دارد سرویس های بهداشتی در سطح معابر در این مورد بارها بسیاری از جامعه معلولان در سطح استان و شهر مشهد در خواست داشتند اما یکی از عوامل رسانه شهر آرا به خاطر معلولان حتی یک پیگیری هم نداشتند چرا شهرداری به دسترسی معلولان به معابر واماکن مختلف در سطح شهر مشهد هیچ گونه توجهی ندارد جناب شهردار و رئیس شورای شهر بروید ببینید معلولان با چه سختی در سطح شهر تردد می کنند همه جای شهر و ساختمان‌ها اماکن با کاربری‌های مختلف همه دارای پله هستند این چه وضعیتی است از بودجه بیش از ۷۰ هزارمیلیاردی سال آینده شهر مشهد اگر مقداری از آن را به ایجاد دسترسی استاندارد و ایمن معلولان به اماکن و ساختمانها با کاربری مختلف و معابر سطح شهر و افزایش تعداد سرویس های بهداشتی و نظافت درست و دسترسی استاندارد وایمن و راحت معلولان به سرویس های بهداشتی سطح شهر اختصاص دهید تا معلولان برای تردد و دسترسی به اماکن و معابر سطح شهر اینقدر دچار سختی نشوند واقعا یک نفر هم پیدا نمی شود حتی زحمت پیگیری این مشکلات معلولان و توانیابان داشته باشد عوامل شهرآرا شما هم به خودتان زحمت نمی دهید یک پیگیری از شخص شهردار و رئیس شورای و اعضای شورای شهر داشته باشید البته اگر برای رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار مشهد مهم باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->